Programet

Clube de Esquiar ~ Pudesse eu (A mundem unë)

Event Imgage

Është një reagim ndaj dixhitalizimit gjithëpërfshirës si dhe një përpjekje për t’iu afruar fillimeve të filmit të animuar

Clube de Esquiar ~ Pudesse eu (A mundem unë)

2 minuta 24 sekonda / Sllovaki / 2019 /

Videoja e animuar Pudesse eu (A mundem unë) përshkruan një botë pjesërisht arkaike por në të njëjtën kohë shumë dinamike dhe fluide, imazhet e së cilës janë një përpjekje për ta vizuelizuar poezinë e Fenrando Pessoas – poezia e të cilit ka shërbyer edhe si frymëzim për këngën dhe tekstin. Videoja është krijuar bazuar në modën e vjetër dhe në mënyrë analoge. Është një reagim ndaj dixhitalizimit gjithëpërfshirës si dhe një përpjekje për t’iu afruar fillimeve të filmit të animuar

Regjia: Marián Vredík / Jana Vredík Hirnerová
Skenari: Marián Vredík / Jana Vredík Hirnerová
Producent: Vedro

Marian Vredik [email protected]

18

Tuesday