Programet

Cap is one’s own business

Event Imgage

Do të ishte kaq e mrekullueshme nëse çdo fëmijë me ndonjë problem do të mund të gjente lehtësisht një mik magjik, mirëkuptues dhe të dashur.

6 minuta 48 sekonda

Federata Ruse

2021

Do të ishte kaq e mrekullueshme nëse çdo fëmijë me ndonjë problem do të mund të gjente lehtësisht një mik magjik, mirëkuptues dhe të dashur.

Regjisorë: Natasha Danilevskaya, Sashka Veselov

Producentë: Alexander Gerasimov, Valery Ryabin

Skenariste: Natasha Danilevskaya

18

Monday