Programet

Cante

Event Imgage

Një burrë i panjohur, i vetëm në një ambient steril të një zyreje, përballet me ekzistencën e tij përmes traditës.

Cante
5 minuta / Estoni / 2019 /

Një burrë i panjohur, i vetëm në një ambient steril të një zyreje, përballet me ekzistencën e tij përmes traditës. Ai dëgjon Cante Alentejano, një këndim tradicional që e udhëzon atë drejt gjesteve monotone dhe të pakuptimta të punës dhe shoqërisë së kohës moderne.

Regjisore: Teresa Baroet
Skenariste: Teresa Baroet
Animacioni: Teresa Baroet
Muzika: Grupo Coral Fora d´Horas

Mari Kivi
[email protected]

18

Tuesday