Programet

C

Event Imgage

Në një kërkim të vazhdueshëm për afërsi, C përjeton emocione në të gjitha nivelet e tyre të larta dhe të ulëta. Edhe nëse një fazë e njohur e bashkimit pasohet nga një refuzim i personit tjetër dhe, në përputhje me rrethanat, një vetmi e trishtuar vije, C nuk dorëzohet.

5 minuta 4 sekonda

Zvicër

2020

Në një kërkim të vazhdueshëm për afërsi, C përjeton emocione në të gjitha nivelet e tyre të larta dhe të ulëta. Edhe nëse një fazë e njohur e bashkimit pasohet nga një refuzim i personit tjetër dhe, në përputhje me rrethanat, një vetmi e trishtuar vije, C nuk dorëzohet. Përsëri dhe përsëri, gjenden mënyra të reja për të gjetur afërsinë dhe butësinë e dëshiruar. Dhe për të humbur.

Regjisor: Marion Täschler

Skenarist: Marion Täschler

Producent: Shkolla e Artit dhe Dizajnit të Lucernit, Departamenti i Animacionit, Jürgen Haas

18

Monday