Programet

Blieschow

Event Imgage

Rrafshina të gjera, pamje shumëngjyrëshe, një qen i kuq që duket se arrin deri në qiell.

Blieschow

9 minuta 38 sekonda / Gjermani / 2019 /

Rrafshina të gjera, pamje shumëngjyrëshe, një qen i kuq që duket se arrin deri në qiell. Kështu e përjeton Tomi verën në Blieschow, ferma e gjyshit të tij. Ai ndjehet plot gjallëri me bollëkun e natyrës dhe e gjen veten në një garë të vazhdueshme me kushëririn e tij, që duket se është më i mirë në gjithçka. Zilia fillon të ndjehet tek Tomi. Duke bërë gjithçka në mënyrë që të pranohet e të duhet nga të tjerët, ai shpejt arrin kufijtë e tij.

Regjisor: Christoph Sarow
Producente: Lena-Carolin Lohfink

Christoph Sarow
[email protected]

18

Tuesday