Programet

Bird in the Peninsula

Event Imgage

Fëmijët po kërcejnë me muzikë nën mbikëqyrjen e mësuesit të tyre. Një zonjë e re është dëshmitare e skenës dhe prish ritualet e tyre.

​​16 minuta

Francë

2022

Fëmijët po kërcejnë me muzikë nën mbikëqyrjen e mësuesit të tyre. Një zonjë e re është dëshmitare e skenës dhe prish ritualet e tyre.

Regjisori: Atsushi Wada

Skenarist: Emmanuel-Alain Raynal

Producentë: Pierre Baussaron, Nobuaki Doi

18

Monday