Programet

Beware of Trains

Event Imgage

Një tren mendimesh triller" për një grua me ankth ekstrem që jeton në një botë të dominuar nga frika dhe pasiguria.

12 minuta 47 sekonda

Mbretëria e Bashkuar

2022

“Një tren mendimesh triller” për një grua me ankth ekstrem që jeton në një botë të dominuar nga frika dhe pasiguria. Ajo ka katër preokupime kryesore – burrin që takoi rastësisht në një tren, babain e saj që po vdes, sigurinë e vajzës së saj dhe vrasjen që ajo ëndërron të ketë kryer.

Regjisore: Emma Calder

Skenariste: Emma Calder

Producent: Dhiraj Mahey

14

Thursday