Programet

BATTLESCAR – PUNK WAS INVENTED BY GIRLS

Event Imgage

BattleScar ndjek një vit në jetën e Lupe, një portorikano-amerikane që jeton në fund të viteve 1970 në qytetin e Nju Jorkut.

Francë, Shtetet e Bashkuara
2019

BattleScar ndjek një vit në jetën e Lupe, një portorikano-amerikane që jeton në fund të viteve 1970 në qytetin e Nju Jorkut. Filmi përdor ditarin e shkruar me dorë të Lupes për të na udhëhequr nëpër përvojat e saj që shtrihen përgjatë vitit 1978, kur ajo takohet me Debbie-n. Debbie prezanton Lupe në skenën Punk të Bowery dhe e ekspozon atë ndaj botëve sekrete që bashkë-ekzistojnë në Lower East Side në fund të viteve 70.

Regjisorë: Martín Allais, Nico Casavecchia

14

Thursday