Programet

Askush nuk dëgjon

Event Imgage

Kjo është një video e animuar muzikore që e përshkruan se si një i ri në vendin e punës ndjehet në dyshim për veten e tij/saj dhe i brengosur për të ardhmen.

Askush nuk dëgjon

2 minuta 31 sekonda / Tajvan / 2019 / 2D

Kjo është një video e animuar muzikore që e përshkruan se si një i ri në vendin e punës ndjehet në dyshim për veten e tij/saj dhe i brengosur për të ardhmen.

Regjisor: LAI, Sin-Rong
Skenarit: ZHU,TING-WEI
Producent: ZHU,TING-WEI

Alan Chiou
[email protected]

18

Tuesday