Programet

Angry bag

Event Imgage

Dy djem gjejnë një qese plastike të pazakontë pa dorezë. Rezulton të jetë e gjallë, duke lëvizur dhe e zemëruar sepse është bërë e padobishme për të gjithë.

26 nëntor 2021

Letoni

2021

Dy djem gjejnë një qese plastike të pazakontë pa dorezë. Rezulton të jetë e gjallë, duke lëvizur dhe e zemëruar sepse është bërë e padobishme për të gjithë. “Angry Bag” së bashku me djemtë po përpiqet të gjejë një kuptim të ri në jetë dhe një përdorim të ri për qeset e tjera plastike që janë kthyer në huliganë të vërtetë plehrash.

Regjisor: Dace Riduze

Producent: Maris Putninsh

Skenarist: Dace Riduze

17

Sunday