Programet

LIMBOTOPIA

Event Imgage

Në këtë udhëtim surrealist 360°, shikuesit kalojnë nëpër hapësirën midis mendjes së vetëdijshme dhe të pavetëdijshme, ëndrrës dhe realitetit.

25 minuta
Tajvan
2021

Në këtë udhëtim surrealist 360°, shikuesit kalojnë nëpër hapësirën midis mendjes së vetëdijshme dhe të pavetëdijshme, ëndrrës dhe realitetit. Një kolazh dritash në distancë përzihet me mrekullitë arkitektonike jo-tradicionale që dominojnë hapësirën dhe e lënë imagjinatën ta transformojë hapësirën në një botë krejtësisht të re. Një hetim psikedelik, por paqësor i mendjes njerëzore.

Regjisor: Wen-Yee Hsieh

14

Thursday