Programet

Anxious Body

Event Imgage

Gjallesa, gjëra artificiale, forma gjeometrike dhe linja. Kur këto gjëra të ndryshme ndeshen, lind një drejtim i ri.

5 minuta 46 sekonda

Francë

2021

Gjallesa, gjëra artificiale, forma gjeometrike dhe linja. Kur këto gjëra të ndryshme ndeshen, lind një drejtim i ri.

Regjisor: Yoriko MIZUSHIRI

Skenarist: Yoriko MIZUSHIRI

Producent: Miyu Productions, New Deer

18

Monday