Programet

The Fox, the Turtle, the Spider and the Cake

Event Imgage

Natën, një dhelpër, një breshkë, një merimangë dhe një tortë duan të kalojnë një pellg. Problemi është se varka e dhelprës është shumë e vogël për të mbajtur gjithë këta njerëz të bukur…

3 minuta 2 sekonda

Belgjikë

2021

Natën, një dhelpër, një breshkë, një merimangë dhe një tortë duan të kalojnë një pellg. Problemi është se varka e dhelprës është shumë e vogël për të mbajtur gjithë këta njerëz të bukur…

Regjia: 10 children Collective

Producent: Bastien Martin

16

Saturday