Programet

Operation Frankenstein

Event Imgage

Tre vëllezër e motra gjejnë një manekin të thyer në kosh dhe vendosin ta rindërtojnë duke përdorur gjithçka që mund të gjejnë. Pas kësaj, ata përpiqen ta gjallërojnë atë siç bëri Dr. Frankenstein me përbindëshin e tij.

11 minuta

Spanjë

2022

Tre vëllezër e motra gjejnë një manekin të thyer në kosh dhe vendosin ta rindërtojnë duke përdorur gjithçka që mund të gjejnë. Pas kësaj, ata përpiqen ta gjallërojnë atë siç bëri Dr. Frankenstein me përbindëshin e tij.

Regjisor: José María Fernández de Vega

Skenaristë: José María Fernández de Vega, Fermín Solís

Producente: Pilar Díaz

18

Monday