Programet

Old Gramophone’s Ghostly Tones

Event Imgage

Dy hajdutë në fakt nuk duan të vjedhin, gjithçka që dëshirojnë është të vallëzojnë! Megjithatë, shefi i tyre i keq nuk e aprovon këtë dhe ata duhet të hyjnë në një pallat të braktisur.

9 minuta

Republika Çeke

2021

Dy hajdutë në fakt nuk duan të vjedhin, gjithçka që dëshirojnë është të vallëzojnë! Megjithatë, shefi i tyre i keq nuk e aprovon këtë dhe ata duhet të hyjnë në një pallat të braktisur. Çfarë do të ndodhë kur hajdutët të përplasen me një gramafon dhe të lëshojnë dhjetëra fantazma, të cilët – ndryshe nga shefi – ndajnë dashurinë e tyre?

Regjisorë: Zuzana Čupová, Martina Tomková, Kryštof Ulbert

18

Monday