Programet

PLAYTIME

Event Imgage

Jock MacDonald pikturoi në të dy botët: figurative dhe abstrakte. “Playtime” i bën homazh përkushtimit, shpirtit dhe temës së tij të mrekullueshme – reale dhe imagjinare.

2 minuta 44 sekonda

Kanada

2009

Jock MacDonald pikturoi në të dy botët: figurative dhe abstrakte. “Playtime” i bën homazh përkushtimit, shpirtit dhe temës së tij të mrekullueshme – reale dhe imagjinare.

14

Thursday