Programet

The blind writer

Event Imgage

Vizatimet e këtij filmi janë bërë me sy të lidhur, pra pa i parë ato gjatë vizatimit, por duke përdorur vetëm shenja prekëse.

10 minuta

Greqi

2021

Vizatimet e këtij filmi janë bërë me sy të lidhur, pra pa i parë ato gjatë vizatimit, por duke përdorur vetëm shenja prekëse. Ky kufizim zbërthen vizatimet e veçanta individuale, të cilat më pas grumbullohen në një tërësi në mendjen e shikuesit. Filmi përshkohet si një i verbër. Kjo pasqyron hutimin e autorit, i cili vë në dyshim dogmat dhe siguritë.

Regjisor: Georges Sifianos

Skenarist: Georges Sifianos

Producent: Georges Sifianos

14

Thursday