Programet

Cherry Bone

Event Imgage

“Cherry Bone” është një dokumentar i animuar, dhe tregon historinë e një familjeje ruso-hebreje që emigroi në Gjermani në mesin e viteve '90. Regjisorja e filmit fillon një bisedë me prindërit e saj që e bënë këtë lëvizje në të dyzetat e tyre dhe kujton versionin e saj të ngjarjeve të kaluarës.

17 minuta 35 sekonda

Gjermani

2021

“Cherry Bone” është një dokumentar i animuar, dhe tregon historinë e një familjeje ruso-hebreje që emigroi në Gjermani në mesin e viteve ’90. Regjisorja e filmit fillon një bisedë me prindërit e saj që e bënë këtë lëvizje në të dyzetat e tyre dhe kujton versionin e saj të ngjarjeve të kaluarës.

Regjisore: Evgenia Gostrer

16

Saturday