Programet

@scroll_alice

Event Imgage

Një film i shkurtër eksperimental për marrëdhënien tonë dashuri-urrejtje me Instagramin dhe maninë tonë të redaktimit të fotove.

 3 minuta 37 sekonda

Mbretëria e Bashkuar

2021

Një film i shkurtër eksperimental për marrëdhënien tonë dashuri-urrejtje me Instagramin dhe maninë tonë të redaktimit të fotove.

Regjisore: Céline Ufenast

Skenariste: Céline Ufenast

Producente: Céline Ufenast

16

Saturday