Programet

My Tiger

Event Imgage

Z.K punon për «Pastagel», një produkt i mrekullueshëm që i mban flokët tuaj krejtësisht të lëmuar dhe me shkëlqim gjatë gjithë ditës.

15 minuta 10 sekonda

Francë

2022

Z.K punon për «Pastagel», një produkt i mrekullueshëm që i mban flokët tuaj krejtësisht të lëmuar dhe me shkëlqim gjatë gjithë ditës. Z. K përpiqet të jetë i rregullt, por flokët e tij janë rebelë dhe nuk qëndrojnë në vend, ndoshta njësoj si ai?

Regjisor: Jean-Jean Arnoux

Skenarist: Jean-Jean Arnoux

Producentë: Luc Camilli, Annabelle Gangneux, Nicolas de Rosanbo, Céline Vanlint

16

Saturday