Programet

Bestia

Event Imgage

Bazuar në ngjarje të vërteta, "Bestia" eksploron jetën e një agjenteje të policisë sekrete gjatë diktaturës ushtarake në Kili.

15 minuta

Kili

2021

Bazuar në ngjarje të vërteta, “Bestia” eksploron jetën e një agjenteje të policisë sekrete gjatë diktaturës ushtarake në Kili. Marrëdhënia e saj me qenin e saj, trupin e saj, frikën dhe zhgënjimet e saj zbulojnë një thyerje të zymtë të mendjes së saj dhe të vendit.

Regjisor: Hugo Covarrubias

Proucentë: Tevo Díaz (Trebol 3 Producciones), Hugo Covarrubias (Maleza Estudios)

16

Saturday