Programet

Letter to a Pig

Event Imgage

Një kujtim traumatik i një të mbijetuari të Holokaustit çon një nxënëse të re në një udhëtim të brendshëm, duke kërkuar rrugën e saj ndërsa kufiri midis natyrës së kafshëve dhe njeriut mjegullohet.

16 minuta 40 sekonda

Francë

Një kujtim traumatik i një të mbijetuari të Holokaustit çon një nxënëse të re në një udhëtim të brendshëm, duke kërkuar rrugën e saj ndërsa kufiri midis natyrës së kafshëve dhe njeriut mjegullohet.

Regjisor: Tal Kantor

14

Thursday