Programet

1000 PLATEAUS

Event Imgage

I bërë tërësisht me mjete të thjeshta arti në karrigen e përparme një veture, ky film i shkurtër i bërë me dorë feston bukurinë e hartave, udhëtimit dhe muzikës xhaz.

1000 PLATEAUS

3 minuta
Kanada
2014

I bërë tërësisht me mjete të thjeshta arti në karrigen e përparme një veture, ky film i shkurtër i bërë me dorë feston bukurinë e hartave, udhëtimit dhe muzikës xhaz.

Regjisor: Simon Beaupré
Skenarist: Steven Ëoloshen

 

29

Thursday