Prezantimi

Rrugë jokonvencionale: Hyrja në industrinë e animacionit nga përtej.

Event Imgage

Alex Myung (ai) është artist dhe regjisor queer korean, puna e të cilit eksploron kryqëzime të reja dhe befasuese midis shumë aspekteve të identitetit të tij, përfshirë statusin e tij si i adoptuar.

Event Imgage

Alex Myung (ai) është artist dhe regjisor queer korean, puna e të cilit eksploron kryqëzime të reja dhe befasuese midis shumë aspekteve të identitetit të tij, përfshirë statusin e tij si i adoptuar. Shpesh ndikohet nga dhjetë vitet që ai kaloi në industrinë e modës në Nju Jork duke punuar si stilist teknik për shtëpitë e modës si Tory Burch, Diane von Furstenberg, DKNY dhe Tiffany’s. Filmi i tij i dytë i shkurtër i animuar “Arrival” (2016) u shfaq në mbi 20 festivale ndërkombëtare të filmit dhe është parë nga mbi 4 milionë njerëz në Youtube. Në vitin 2019 ai u zhvendos në Los Angeles për të punuar në animacion me kohë të plotë si dizajner sfondi. Së bashku me projektet e shumta të ardhshme, puna e tij përfshinë Steven Universe Future, Centaurworld, Inside Job dhe Dogs in Space.

 

Regjisori dhe animatori Alex Myung ulet për të diskutuar udhëtimin e tij unik në botën e animacionit, duke projektuar për studiot si Cartoon Network, Netflix dhe Titmouse LA, pas një dekade pune në industrinë e modës në Nju Jork.

15

Friday