Programs

Mirupafshim, banesë e vogël!

Event Imgage

Protagonistja e këtij filmi mëson se së shpejti do t’i duhet të largohet nga banesa e saj mirë e fortifikuar

Mirupafshim, banesë e vogël!

7 minuta 40 sekonda / Hungari / 2020 / 2D

Protagonistja e këtij filmi mëson se së shpejti do t’i duhet të largohet nga banesa e saj mirë e fortifikuar. Ajo mbingarkohet me emocione kur mëson lajmin shqetësues. Loti i saj lamtumirës rritet në një monolit të betonit dhe kur bie në tokë, shfaqet një panoramë sureale e hapësirës që ajo e quante shtëpi.

Regjisore: Éva DARABOS
Producent: József Fülöp

Dominika Szosznyák
[email protected]

18

Tuesday