Programet

Veza

Event Imgage

Një grua është ngujuar me një vezë në dhomën e saj ndërsa ndaj saj, ajo edhe fasionohet edhe frikësohet. Ajo e ha vezën dhe i bie pishman. Ajo e vret atë. E lë vezën që të vdes urie.

Veza

12 min 07 sek / 2018 / Francë /

Një grua është ngujuar me një vezë në dhomën e saj ndërsa ndaj saj, ajo edhe fasionohet edhe frikësohet. Ajo e ha vezën dhe i bie pishman. Ajo e vret atë. E lë vezën që të vdes urie.

Luce Grosjean
festival@miyu.fr

Drrejtoi: Martina SCARPELLI
Prodhuan: Emmanuel-Alain Raynal et Pierre Baussaron (Miyu Productions), Lana Tankosa Nikolic (Late Love)

19

Friday