Programet

Stina e vonuar

Event Imgage

Një çift i moshuar duket se e ka humbur interesimin për njëri-tjetrin. Një ditë pasi ranë në gjumë në një plazh, diçka e pabesueshme ndodh dhe ua rindez ndjenjat romantike të humbura që shumë kohë.

Stina e vonuar
Original title: Nachsaison

7 min 26 sek / 2017 / Austri /

Një çift i moshuar duket se e ka humbur interesimin për njëri-tjetrin. Një ditë pasi ranë në gjumë në një plazh, diçka e pabesueshme ndodh dhe ua rindez ndjenjat romantike të humbura që shumë kohë.

Regjisor: Daniela Leitner

16

Tuesday