Programet

Shënime mbi Monstrumopedinë

Event Imgage

Një arkivë e animacioneve të monstrumëve imagjinar të shkruara nga monstrumologu fiktiv “Medieval Europe”.

Shënime mbi Monstrumopedinë

6 min 10 sek / 2016 / Japoni /

Një arkivë e animacioneve të monstrumëve imagjinar të shkruara nga monstrumologu fiktiv “Medieval Europe”. Kjo punë trajton zakonet e monstrumëve duke përdorur lëvizjet e tyre, si dhe u frymëzua nga frazat e shkurtra siç janë “shija e lotëve”, “egërsi e zakonshme”, e të tjera.

Regjisor: Koji Yamamura
Producent: Yamamura Animation

21

Sunday