Programet

Misioni H2O

Event Imgage

90 min / 2018 / Venezuelë /

Kur i keqi M vjedh ujin nga Buenaventura dhe e kidnapon Saran, Samueli dhe shokët e tij bien në një motor të fuqishëm të dijës dhe i futen një aventure të rrezikshme me përmasa epike e cila i shpien ata në një botë të largët dhe vdekjeprurëse të quajtur Antares.

Notorious Production SL
hmoreno.albatros@gmail.com

Regjisor: Álvaro Cáceres
Skenarist: Álvaro Cáceres, Frank Baiz, Rafael Pinto, Ángel León
Producent: Álvaro Cáceres

17

Wednesday