Programet

Mësuesja ime Hilda: Nora gjen shokë të rinj

Event Imgage

Një vajzë e vogël e quajtur Nora është duke u shqetësuar për hyrjen në shkollë të re.

65 min / 2018 / SHBA /

Me ndihmën e një mësuesi të veçantë hipopotam, frikërat e Noras zhduken dhe ajo mëson ta pëlqej shkollën.

Lune Spark
video@lunespark.com

Regjisor: Pawan Mishra
Skenarist: Tamar Bobokhidze
Producent: Pawan Mishra

18

Thursday