Programet

Mbretëresha e Borës: Tokëpasqyra

Event Imgage

A powerful king nearly lost his family due to the Snow Queen’s evil deeds.

82 min / 2018 / Rusi /

Një mbret gati humbi familjën për shkak të veprimeve të këqija të Mbretëreshës së Borës. Ai gjen një mënyrë që të zhdukë të gjitha magjitë e botës – ata që zotërojnë fuqi magjike ngecin në Tokëpasqyra. E vetmja që mund ta ndaloj atë dhe të mbajë gjallë përrallën në botë është Gerda – sepse fuqia e saj nuk është tek magjia, por është besimi i saj tek mirësia dhe miqësia. Në aventuren e re të Gerdas, Mbretëresha e Borës do ta ndihmoj atë kundër trollëve dhe piratëve.

Lidia Strelnikova
lstrelnikova@wizartanimation.com

Regjisor: ROBERT LENCE, ALEXEY TSITSILIN
Skenarist: ROBERT LENCE, VLADIMIR NIKOLAEV, ANDREY KORENKOV, ALEXEY TSITSILIN, ALEXEY ZAMYSLOV
Producent: YURIY MOSKVIN, VLADIMIR NIKOLAEV, VADIM VERESHAGIN, PAVEL STEPANOV, BORIS MASHKOVTSEV, LISHA NIN

16

Tuesday