Programet

Ku kam lindur

Event Imgage

Ulur përgjatë kohës kur trafiku është i padurueshëm. Njerëz që tymojnë në hapësira publike. Dhimbje e përhershme kjo e depilimit të këmbëve dhe e maskave të fytyrës që ne bëjmë në mënyrë që të kujdesemi për bukurinë.

Ku kam lindur
Titulli në origjinal: 나 태어난 곳

4 min 26 sek / 2018 / SHBA /

Ulur përgjatë kohës kur trafiku është i padurueshëm. Njerëz që tymojnë në hapësira publike. Dhimbje e përhershme kjo e depilimit të këmbëve dhe e maskave të fytyrës që ne bëjmë në mënyrë që të kujdesemi për bukurinë. Takimet e stafit të kompanisë pas orarit të punës. Presioni për të pirë më shumë alkool. Njerëz që hidhen para makinave dhe fabrikojnë lëndime të ndryshme për para. Kamera të fshehura në nevojtore publike, videot e të cilave ngarkohen nëpër faqe onllajn gjithandej botës. Dhunë e rastësishme, e paprovokuar nga të dehurit. Përmes këtyre episodeve të shkurtra dhe mjaft qesharake, sipërfaqësohet një kritikë e çështjeve të ndryshme shoqërore që e përcjellin kulturën e Koresë së Jugut.

Jungmin Cha
chachaaa2016@gmail.com

Drejtoi: Jungmin Cha
Prodhoi: Jungmin Cha

17

Wednesday