Programet

Fund i lumtur

Event Imgage

Një komedi e zezë për vdekjen e fundit të lumtur. Në zinxhir i të pamundurave zë vend. Gjuetari, vozitësi i traktorit, një djalë i festave dhe një kufomë.

Fund i lumtur

5 min 42 sek / 2015 / Republika Çeke /

Një komedi e zezë për vdekjen e fundit të lumtur. Në zinxhir i të pamundurave zë vend. Gjuetari, vozitësi i traktorit, një djalë i festave dhe një kufomë.

Regjisor: JAN SASKA
Producent: FAMU

21

Sunday