Programet

Amefuri Kumanoko

Event Imgage

Një këngë nga Tomoyo Harada Keiichi Suzuki.

Amefuri Kumanoko

14 min 55 sek / 2010 / Japoni /

Një këngë nga Tomoyo Harada Keiichi Suzuki.

Shiu bie mbi male, duke vallëzuar mbi sferën e tokës. Rrymat e vogla të ujit formësohen ndërsa arinjtë e ligë vrapojnë andej nga shkon rryma. Heshtur, ai shikon poshtë dhe hamendet se mos ndonjë peshk është vërdallë…

Rregjisor: Koji Yamamura
Producent: ADK Arts”
Animator: Koji Yamamura

21

Sunday