Latest

Article Image

How Rick and Morty got Peja SCHWIFTED

Rick and Morty have arrived in Kosovo through the ...

22/07/2019

Article Image

Anna Eijsbouts: Art is like a megaphone, it reaches many people in a strong and subjective way

Anna Eijsbouts is a Dutch award-winning animation ...

22/07/2019

Article Image

Anibar Edition X: A Review

...

22/07/2019

Article Image

Politika e Strucit si frikë dhe shpresë

Disa fjalë mbi filmin e animuar “Politika e Str...

21/07/2019

Article Image

Përmbledhje e frikërave dhe shpresave të garës së katërt të studentëve

Në garën katërt të filmave të studentëve, sh...

21/07/2019

Article Image

Curating Hopes & Fears or the Hopes & Fears of Curating?

...

21/07/2019